Karma akció !

 2011.12.13. 01:04

 

Fantasztikus lehetőség! Az apokalipszis lassan véget ér. Ezért döntött úgy az Apokaliptikus Lények Univerzális Szövetsége (ALUSZ), hogy megnyitja áruházát, melyben óriási akciókkal várnak minden kedves vásárlót! / Mérethibás, színhibás, anyaghibás termékekért utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni./

Smink, szépség

         A legdivatosabb állarcok fél áron. Kipróbált mosoly, extrákkal. Pókerarc, mellyel minden érzelem garantáltan eltávolítható. Tartós pozitív életérzés minden helyzetre, garantált érzéstelenítő funkcióval. Ha most vásárol, adunk egyet ajándékba partnerének is. Ne hagyja ki! Ha termékeinket használja, az összes sikert és hiúságot begyűjtheti a szomszédok elől!

Sportfelszerelés

         Futócipő dinamikus légpárnákkal. Ne törődjön a nehézségekkel, az életút rögös egyenetlenségeivel! Futócipőnkben mindenen felülemelkedhet, átlendülhet a mélypontokon, elfuthat a feladatok elöl.
Súlyzók különböző méretben. Ha elkerülik a nehézségek, válasszon minket, mielőtt valaki felfigyel túlzott könnyedségére. Súlyzóink nem csak megerősítik önt, de garantáltan elterelik mások figyelmét a nehézség nélküli napokban. Így megtarthat magának mindent, (még azt is, amit másnak kellett volna adni)
Ússzon az árral különleges búvárruhánkban! Olyan mélységekbe hatolhat, ahonnan mások lesüllyedt bűneit hozhatja felszínre! Egy kis tocsogás mindig jól jön!

Ruházat

         Válogasson retro termékeink közül! Elfelejtett frusztrációk? Megruházzuk, gatyába rázzuk, szíjat hasítunk a hátából, mint a legrosszabb szülő. Félmeztelenre vetkőztetjük, akár egy válóperes ügyvéd. Kendőzetlenül tárjuk fel magánügyeit sapka osztályunkon, táskás szemek nélkül egy vásárlónk sem teheti ki a lábát!
Válogasson piros topánkáinkból, melyek kompatibilisek minden sárga úttal. Ne feledje! Ha egy cipőben járunk, Maga csak jól járhat!

Játék

         Életút Társasjáték kapható. Választékból kimenő termék, az alkatrészeket utólag nem tudjuk biztosítani. Tartalmaz néhány neveletlen gyermeket, kizárólag mazochista szülők részére. Anyagi gondokat, bűntudat kártyát. Új fejlesztésű, alsó csapággyal visszafelé forgatott szerencse kereket, kockát, mely el van vetve. Forraljon bosszút, taktikázzon mások bőrére!

Film

         Karmikus történetek hiteles filmszerű feldolgozásban. Most még megélheti az élményt, híres színészek tolmácsolásában. Remek ötletek, dialógusok, akciójelenetek. Jellemformáló hatás. Valósághű, három D-s változatban is.

Kedves vásárló!
         Ha ajánlatunkat kihasználja, biztos lehet benne, hogy mindig lesz oka panaszkodni, mások számára érdekessé tenni saját problémáit, és önzőnek lenni a végtelenségig! Búcsúztassuk el együtt az egoizmus évét, és teremtsünk virtuális karmát, ha már az eredeti megszűnik! (hiányozni fog)

Áruházi hitel ügyintézőinknek még eladhatja a lelkét, munkáltatói igazolást nem kérünk.
Minden érdeklődőt szeretettel vár az ALUSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr273459284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása